2010. július 15., csütörtök

A nap hitében:)) Egyszerű lila
A tibeti ("nagy") Buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak.
Anégy legjelentősebb buddhista ünnepnap, avagy azon napok, amikor apozitív cselekedetre és pozitív gondolatokra való törekvés gyakorlásatízmilliószorosan hat. Egy évben négy fő különleges-rendkívüli Buddhaemléknapot tartanak, amikor ünnepség keretében emlékeznek meg Buddhaéletének legfontosabb állomásairól. Azt mondják, hogy ezeken a napokona pozitív illetve negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosárahatványozódik, ebből kifolyólag a spirituális gyakorlatok végzéseerősen javallott.

10 milliószoros napok 2010-ben:

Február 28. vasárnap
Május 27. csütörtök
Július 15. csütörtök
Október 29. péntek

Ezeken a napokon az energiák jóval erősebben hatnak, mint máskor.
Ilyenkor érdemes arra gondolni, amit szeretnénk, hogy megvalósuljon az életünkben.
A negatív érzelmeinket, gondolatainkat pedig könnyebben elengedhetjük. A nagy terhek feloldását érdemes erre a napra időzíteni.
A tisztítások, gyógyítások, elengedések is 10 milliószoros erővel hatnak, azaz minden nagyon gyorsan megteremtődik.
Ezértezeken a napokon a legjobb, ha már reggel kinyilvánítjuk, mitszeretnénk elengedni, ill. megteremteni az életünkben, és elképzeljük,átéljük (a nap folyamán akár többször is), amint már be is következett,meg is valósult. Igyekezzünk, hogy az öröm, a harmónia, a béke és aszeretet járjon át bennünket egész nap, és ezeket az érzéseketterjesszük ki családunk tagjaira, barátainkra, az emberiségre, mindenélőlényre, és a Földre is.

Tegyünk meg mindent, amit szeretnénk tízmilliószoros erővel hatni!

5 megjegyzés:

  1. Köszi!!! :-) Csodaszép lett a bogyesz!!!

    VálaszTörlés
  2. A bogyód fantasztikus! Nagyon tetszik! Jó kis mutatós darab! :)
    A július 15-vel kapcsolatosan, hát jó lett volna érezni a pozitív energiákat! :) Biztos nem jó helyen álltam, illetve ültem a gyöngyeimmel. :)))

    VálaszTörlés